Avril Lavigne považuje svojho snúbenca Chada Kroegera za nesmierne romantického a charizmatického

NETKY.SK • 26 Máj 2013, 10:20 • 2 min
Avril Lavigne považuje svojho snúbenca Chada Kroegera za nesmierne romantického a charizmatického

BRATISLAVA - Kanadská speváčka Avril Lavigne považuje svojho snúbenca Chada Kroegera, lídra skupiny Nickelback, za nesmierne romantického a charizmatického. Ako povedala v rozhovore pre magazín Nylon, je ešte aj milý a príjemný.

slovakia

left justify in out

"Pre mňa je to o hlbšom spojení medzi dvoma ľuďmi. Buďte romantickí!" vyhlásila. Nedávno sa tiež vyjadrila, že sa už nevie dočkať ich svadby. "Verte či nie, predtým, ako sme spolu začali chodiť, som povedala: 'Chcem vzťah s niekým, kto je o desať rokov starší ako ja'. A on je presne o desať rokov starší a je to skvelé. Je zrelý a veľa zažil, v rámci turné videl svet, rovnako ako ja. Máme veľa spoločného," vysvetlila v relácii Access Hollywood Live. Podľa jej slov si ho veľmi obľúbilo aj jej okolie. "Všetci ho majú radi. Je veľmi charizmatický, dobre vychádza z ľuďmi, vôbec nie je hanblivý," uviedla.

Dvadsaťosemročná Lavigne začala s Kroegerom chodiť krátko po tom, čo spolu pracovali na skladbe na jej pripravovaný piaty album. Zasnúbili sa vlani v auguste po polročnom vzťahu. "Je vďaka nemu veľmi šťastná. Obidve rodiny sú z toho nadšené," uviedol nemenovaný zdroj z okolia páru. Pre Kroegera to bude prvé manželstvo, Lavigne už bola raz vydatá - v rokoch 2006 až 2010 bol jej manželom frontman kapely Sum 41 Deryck Whibley. Neskôr tiež chodila s Brodym Jennerom. 

Informácie zverejnila webstránka www.femalefirst.co.uk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies