Avril Lavigne plánuje vydať vianočný album

NETKY.SK • 12 Apríl 2015, 11:34 • 2 min
Avril Lavigne plánuje vydať vianočný album

BRATISLAVA - Kanadsko-francúzska hudobníčka Avril Lavigne plánuje potešiť fanúšikov a fanúšičky vianočným albumom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná interpretka to prezradila v rozhovore pre americký týždenník People. "Vždy som chcela spraviť vianočnú nahrávku, už dlhé roky. A práve do toho sa teraz pustím, pretože to je to, čo chcem," uviedla muzikantka a dodala, že by opäť rada pracovala s filmom.


Avril Lavigne v roku 2002 vydala debutový album Let Go. Pochádzajú z neho hity ako Complicated, Sk8er Boi, I'm With You či Losing Grip. Nasledovali albumy Under My Skin (2004), The Best Damn Thing (2007), Goodbye Lullaby (2011) a Avril Lavigne (2013). Na celom svete predala viac než 30 miliónov kópií nahrávok. Na konte má napríklad osem nominácií na prestížne ceny Grammy. V roku 2013 sa vydala za frontmana kapely Nickelback Chada Kroegera. Objavila sa vo filmoch Fast Food Nation (2006) či Osobná spravodlivosť (2007).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona