Avril Lavigne plánuje rock'n'rollovú svadbu

NETKY.SK • 28 September 2012, 07:04 • 2 min
Avril Lavigne plánuje rock'n'rollovú svadbu

Avril Lavigne plánuje rock'n'rollovú svadbu - Celebrity Kanadská speváčka Avril Lavigne údajne plánuje rock'n'rollovú svadbu plnú prekvapení. Tvrdí to jej snúbenec Chad Kroeger, frontman kapely Nickelback.

slovakia

left justify in out

img

Kanadská speváčka Avril Lavigne údajne plánuje rock'n'rollovú svadbu plnú prekvapení. Tvrdí to jej snúbenec Chad Kroeger, frontman kapely Nickelback. "Táto svadba je jej dieťaťom. Avril má úžasný vkus a oko na špeciálne detaily. Touto svadbou by si chcela splniť viacero svojich snov a ani ja ešte neviem o všetkých detailoch. Takže aj pre mňa tam bude veľa prekvapení. Všetko, čo viem, je, že to bude úžasná párty s mnohými rock'n'rollovými prvkami," prezradil hudobník pre nemecký magazín In. Termín svadby však zatiaľ známy nie je.
   Dvadsaťosemročná Lavigne a 37-ročný Kroeger sa zasnúbili 8. augusta, pričom chodiť spolu začali iba vo februári. Ich vzťah sa začal krátko po tom, čo spolu pracovali na skladbe na speváčkin pripravovaný piaty album. Ich nečakané zasnúbenie vyvolalo rôzne reakcie, Kroeger však začiatkom septembra vyhlásil, že ho netrápi, čo sa o ich vzťahu hovorí. "Snažím sa nezaujímať sa o názor sveta na náš vzťah. Jediné, čo viem, je, že sme obaja veľmi šťastní," uviedol vtedy hudobník, pre ktorého to bude prvé manželstvo, Lavigne už bola raz vydatá - v rokoch 2006 až 2010 bol jej manželom frontman kapely Sum 41 Deryck Whibley. Neskôr tiež chodila s Brodym Jennerom. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona