Avril Lavigne: Nie som závislá od drog

NETKY.SK • 26 December 2014, 16:04 • 2 min
Avril Lavigne: Nie som závislá od drog

BRATISLAVA - Kanadská speváčka Avril Lavigne poprela špekulácie o tom, že by sa liečila zo závislosti od drog. Správy o tom, že s 30-ročnou rodáčkou z mesta Belleville nie je niečo v poriadku, sa na verejnosti začali šíriť po tom, ako interpretka na sociálnej a mikroblogovacej sieti poprosila priaznivcov o modlitby, pretože ju podľa vlastných slov trápia zdravotné problémy.

slovakia

left justify in out

Za tie podľa bulvárnych médií z veľkej časti môže rozchod s lídrom rockovej kapely Nickelback Chadom Kroegerom, za ktorého sa speváčka vydala vlani. „Správy o tom, že som v liečebni sú smiešne! Jediná vec, od ktorej som práve teraz závislá, je Bing Crosby. ŠŤASTNÉ VIANOCE VÁM VŠETKÝM!“ napísala Lavigne na Twitter.


Avril Lavigne v roku 2002 vydala debutový album Let Go. Pochádzajú z neho hity ako Complicated, Sk8er Boi, I'm With You či Losing Grip. Nasledovali albumy Under My Skin (2004), The Best Damn Thing (2007), Goodbye Lullaby (2011) a Avril Lavigne (2013), na ktorom spolupracovala aj so spomínaným Kroegerom. Na celom svete predala viac než 30 miliónov kópií nahrávok. Na konte má napríklad osem nominácií na prestížne ceny Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies