Avril Lavigne naučila choroba vážiť si to, čo má

NETKY.SK • 5 Apríl 2015, 09:29 • 2 min
Avril Lavigne naučila choroba vážiť si to, čo má

USA - Kanadsko-francúzska hudobníčka Avril Lavigne, ktorá vlani dostala lymskú boreliózu a bola päť mesiacov pripútaná na lôžko, tvrdí, že choroba ju naučila vážiť si to, čo má.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná interpretka to uviedla v rozhovore pre magazín People. „Niekedy musíte zažiť aj niečo takéto, aby ste si dokázali dať veci do súvislostí. Takže istým spôsobom som za to celé vďačná. Doteraz som nikdy nemala takú dlhú pauzu. Nikdy som však tiež nemala jasnejšie v tom, čo chcem od života – zdravie, rodinu, lásku a šťastie,“ vyznala sa rodáčka z mesta Belleville.


Speváčku boreliózou zrejme nakazil kliešť. Ako povedala, ani len netušila, že by mohol spôsobiť niečo také. „Sotva som dokázala niečo zjesť. Mala som pocit, že nemôžem dýchať, rozprávať, ani hýbať sa. Myslela som si, že zomieram. Boli chvíle, keď som sa celý týždeň nemohla osprchovať, pretože som ledva stála na nohách. Mala som pocit, akoby zo mňa vysávali život,“ prezradila hudobníčka, ktorá chce podľa vlastných slov pomáhať ľuďom s podobným osudom a zvyšovať povedomie o lymskej borelióze.


Avril Lavigne v roku 2002 vydala debutový album Let Go. Pochádzajú z neho hity ako Complicated, Sk8er Boi, I'm With You či Losing Grip. Nasledovali albumy Under My Skin (2004), The Best Damn Thing (2007), Goodbye Lullaby (2011) a Avril Lavigne (2013). Na celom svete predala viac než 30 miliónov kópií nahrávok. Na konte má napríklad osem nominácií na prestížne ceny Grammy. V roku 2013 sa vydala za frontmana kapely Nickelback Chada Kroegera.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies