Avril Lavigne a Chad Kroeger nevedia, kedy si založia rodinu

NETKY.SK • 2 November 2013, 17:47 • 2 min
Avril Lavigne a Chad Kroeger nevedia, kedy si založia rodinu

BRATISLAVA - Dvojica sa zosobášila tento rok v júli v južnom Francúzsku v Mandelieu-la-Napoule.

slovakia

left justify in out

Kanadská speváčka Avril Lavigne a líder rockovej kapely Nickelback Chad Kroeger zatiaľ nevedia, kedy si založia rodinu. Podľa Kroegera sú obaja v súčasnosti zaneprázdnení a venujú sa svojim kariéram. "Obaja to chceme, len si potrebujeme nájsť čas a byť doma," vyhlásil spevák. Dvadsaťdeväťročná Lavigne sa venuje propagácii aktuálnemu eponymnému albumu, pričom jej manžel je na turné s kapelou. Dvojica sa zosobášila tento rok v júli v južnom Francúzsku v Mandelieu-la-Napoule. Zasnúbili sa vlani v auguste po polročnom vzťahu.

Avril Lavigne debutovala v roku 2002 nahrávkou Let Go, z ktorej pochádzajú hity ako Complicated, Sk8er Boi, I'm With You či Losing Grip. Nasledovali albumy Under My Skin (2004), The Best Damn Thing (2007), Goodbye Lullaby (2011) a spomínaný Avril Lavigne. Na celom svete predala viac než 30 miliónov kópií nahrávok a bola osemkrát nominovaná na Grammy.

Chad Kroeger pôsobí v kapele Nickelback od roku 1995. Na konte majú sedem radových albumov, pričom zatiaľ posledný s názvom Here and Now vydali v roku 2011. Formácia sa stala známou najmä vďaka hitu How You Remind Me, ktorý pochádza z ich tretej štúdiovky Silver Side Up (2001). Lavigne je jeho prvou manželkou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona