Avon Products prehĺbil stratu, nevie sa dostať z červených čísiel

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 11:49 • 2 min
Avon Products prehĺbil stratu, nevie sa dostať z červených čísiel

NEW YORK - Kozmetická spoločnosť Avon Products zaznamenala aj v 1. kvartáli 2017 stratu. Stále sa tak nedostala z červených čísiel a pokračuje v programe reštrukturalizácie.

slovakia

left justify in out

Konkrétne, Avon Products vykázala za tri mesiace do konca marca 2017 upravenú stratu 27,5 milióna USD (25,17 milióna eur), zatiaľ čo v rovnakom období vlani mala stratu 27,3 milióna USD.

 

Po prepočítaní na akciu a očistení od jednorazových položiek mal Avon v 1. kvartáli stratu 7 centov na akciu, zatiaľ čo analytici očakávali, že dosiahne zisk 1 cent na akciu.

 

Tržby spoločnosti pritom vzrástli o 2 % na 1,33 miliardy USD z vlaňajších 1,31 miliardy USD, ale tiež zaostali za odhadmi ekonómov, ktorí počítali s tržbami 1,34 miliardy USD.

 

Vedenie spoločnosti po zverejnení výsledkov uviedlo, že je na najlepšej ceste dosiahnuť tento rok plánované úspory vo výdavkoch vo výške 230 miliónov USD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies