Avon Pochod proti rakovine prsníka podporí aj topmodelka Daniela Peštová

NETKY.SK • 13 Jún 2013, 21:49 • 2 min
Avon Pochod proti rakovine prsníka podporí aj topmodelka Daniela Peštová

BRATISLAVA - Spolupatričnosť ženám bojujúcim so zákerným ochorením budú môcť Slovenky a Slováci vyjadriť tento víkend v Bratislave na 5. ročníku Avon Pochodu proti rakovine prsníka. Jubilejný ročník má podľa organizátorov podporiť okrem známych tvárí projektu aj svetoznáma topmodelka Daniela Peštová.

slovakia

left justify in out

Štatistiky hovoria, že na Slovensku ochorie na rakovinu prsníka ročne až 2400 žien. Apelovať na slovenské ženy, aby nezabúdali na prevenciu a starali sa o svoje zdravie, budú počas pochodu i ďalšie osobnosti spoločenského života - nová tvár projektu Kveta Horváthová, Ada Straková, Nora Beňačková, Alena Heribanová, Beáta Dubasová, Henrieta Mičkovicová. Podporu v boji proti rakovine prsníka všetkým, ktorí sa s ňou v nejakej forme stretli, prídu vyjadriť aj Hana Rapantová, Karin Habšudová, Jana Kirschner, Petra Polnišová, Zlatica Puškárová, Martin Pyco Rausch, Maroš Kramár a Braňo Bruno Ciberej. Vstupenkou na pochod je dámske a pánske Tričko proti rakovine prsníka 2013. Jeho kúpou každý pochodujúci prispeje na projekty zamerané na boj proti ochoreniu. Zakúpiť si ho možno v deň akcie priamo na mieste podujatia od 13.00 hodiny, jeho cena je 14,99 eura. Dámsku verziu trička aj pre tento ročník pochodu navrhla česká módna návrhárka Taťána Kovaříková. "Veríme tomu, že 5. ročník bude výnimočný tým, že príde najviac ľudí. Každý rok nám stúpa postupne počet ľudí, ktorí sú ochotní vybrať nejaké euro z vrecka a prispieť na dobrú vec, takže tento rok očakávame 5000 ľudí," povedala pre TASR Alena Pytlíčkovámanažérka PR a reklamy pre ČR a SR Avon Cosmetics. Charitatívnym podujatím Slovensko pravidelne podporuje celosvetovú iniciatívu boja proti rakovine prsníka a radí sa medzi sériu aktivít, ktoré sa každoročne konajú vo viac ako 50 krajinách po celom svete. Vlani sa na pochode v Bratislave zúčastnilo viac ako 4000 ľudí. Bratislavčania a návštevníci hlavného mesta tak môžu urobiť opäť 15. júna na námestí pri Eurovea. Pochod slávnostne odštartuje o 15.00 hodine, jeho nová trasa povedie historickým centrom a končí sa opäť na námestí pri Eurovea. Podujatie vystúpeniami podporia Celeste Buckingham, Peter Lipa Band, IMT Smile, Starmania, The Cellmates a ďalší.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies