Avicii vydáva nový album Stories

NETKY.SK • 4 Október 2015, 13:02 • 2 min
Avicii vydáva nový album Stories

BRATISLAVA - Jeden z najobľúbenejších dídžejov a producentov, dvadsaťšesťročný Švéd Avicii je konečne naspäť s dlho očakávaným druhým štúdiovým albumom.

slovakia

left justify in out

Novinka dostala názov Stories.

 

Album nadväzuje na úspech dva roky starého debutu True, ktorého sa po celom svete predalo vyše päť miliónov kusov a švédsky hitmaker sa vďaka nemu usídlil na prvej priečke iTunes v 84 krajinách. Album obsahoval hity ako Hey Brother, You Make Me, Addicted To You, a samozrejme, aj Wake Me Up, čo bol zároveň najrýchlejšie predávaný singel za celý rok 2013.

 

Novinka Stories prináša štrnásť nových piesní, ktorým kraľuje úspešný singel Waiting For Love. Začiatkom leta "okupoval" najvyššiu priečku iTunes celkom v 22 krajinách. Okrem tohto hitu na albume nechýba ani aktuálna novinka For A Better Day či klubový singel Pure Grinding, ktoré Avicii predstavil len pred pár týždňami.

 

"Každá z nových piesní má svoj vlastný príbeh, ktorý som chcel rozprávať," uviedol na adresu nového albumu a jeho názvu Avicii, ktorý si opäť do štúdia pozval aj niekoľko zaujímavých hostí, medzi nimi napríklad aj amerického country speváka Zaca Browna, hudobníka a producenta Wyclefa Jeana či Chrisa Martina, frontmana kapely Coldplay.

 

Doteraz zverejnenými piesňami z nového albumu Avicii jednoznačne potvrdzuje, že za posledné dva roky prešiel po hudobnej, ako aj po producentskej stránke veľkým progresom a právom sa tak etabloval medzi najlepších a najúspešnejších švédskych interpretov súčasnosti.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona