Ava DuVernay a Benedict Cumberbatch sú najkrajšími vegánmi roka

NETKY.SK • 13 Júl 2018, 13:21 • 2 min
Ava DuVernay a Benedict Cumberbatch sú najkrajšími vegánmi roka

LOS ANGELES - Nezisková organizácia Ľudia za etické zaobchádzanie so zvieratami (People for the Ethical Treatment of Animals - PETA) vyhlásila najkrajších vegánov roka 2018. Stali sa nimi americká filmárka Ava DuVernay a anglický herec Benedict Cumberbatch.

slovakia

left justify in out

"Ava DuVernay a Benedict Cumberbatch zachraňujú zvieratá nielen tým, že sú vegáni, ale tiež tým, že svoj záväzok zdieľajú so svetom. Vegánski ťahúni, ktorí stoja za Selmou (2014) a Doctorom Strangeom (2016), krásne ukazujú, čo v roku 2018 znamená byť súcitnou hviezdou," vyjadrila sa o tohtoročných laureátoch výročného ocenenia viceprezidentka PETA Lisa Lange.

Držiteľov tohtoročných titulov PETA, ktorá po minulé roky menovala spomedzi celebrít najsexi vegánov a vegetariánov, vyberala z kandidátov ako Ne-Yo, Jason Derulo, Gaby Moreno, Will.i.am, Swiz Beats, Thandie Newton, Sofía Sisniega, Zac Efron a Ellen Pompeo. PETA v minulosti udelila titul napríklad Jenne Dewan Tatum, Ruby Rose, Liamovi Hemsworthovi, Miley Cyrus, Ellen Page, Jaredovi Letovi, Jessice Chastain, Russellovi Brandovi, Shanii Twain či Natalie Portman.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies