Autotex v Snine plánuje vytvoriť 40 nových pracovných miest

NETKY.SK • 22 September 2017, 14:20 • 2 min
Autotex v Snine plánuje vytvoriť 40 nových pracovných miest

SNINA – Spoločnosť Autotex pôsobiaca v Snine plánuje vytvoriť v priebehu nasledujúceho polroka 40 nových pracovných miest. Súvisí to s rozšírením výroby a presťahovaním sa do vlastných priestorov.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť, ktorá sa venuje šitiu komponentov pre automobilový priemysel, konkrétne hlavových opierok, donedávna pôsobila v prenajatej hale obuvníckeho závodu JAS. Vlastné priestory vhodné na výstavbu si našla v lokalite bývalého liehovaru na Perečínskej ulici.

 

"Investícia predstavovala sumu približne 1,4 milióna eur. Rekonštrukcia trvala osem mesiacov," informovala Valéria Nováková zo spoločnosti Autotex.

 

Firma v súčasnosti zamestnáva 165 ľudí, ktorí pracujú v jednozmennej prevádzke. "Vedenie spoločnosti avizovalo rozšírenie svojej výroby v oblasti šitia krytov pod sedadlá, lakťových opierok a sedákov," doplnila s tým, že práca, s ktorou súvisia nové miesta, je určená predovšetkým pre ženy.

 

Autotex, s.r.o., pôsobí v Snine už od roku 2006. Je dcérskou spoločnosťou českej firmy Sněžka Náchod, ktorá šije komponenty pre automobilový priemysel.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies