Autoshow prinesie slovenské premiéry aj bohatý sprievodný program

NETKY.SK • 13 September 2012, 11:24 • 2 min
Autoshow prinesie slovenské premiéry aj bohatý sprievodný program

Autoshow prinesie slovenské premiéry aj bohatý sprievodný program - Doprava V Nitre sa dnes začal 19. ročník výstavy automobilov Autosalón - Autoshow Nitra 2012.

slovakia

left justify in out

img

V Nitre sa dnes začal 19. ročník výstavy automobilov Autosalón - Autoshow Nitra 2012. Na výstavisku Agrokomplex sa v rámci neho predstaví 25 značiek osobných, nákladných a úžitkových vozidiel vrátane servisnej a garážovej techniky.
      "Máme obsadených deväť pavilónov a priľahlé priestory. Celkovo je na výstave zastúpených 180 priamych vystavovateľov. Slovenské premiéry môžu návštevníci uvidieť v expozíciách Mercedes-Benz, Citroën, Opel, Subaru, Seat a Fiat. Po niekoľkých rokoch sa na Slovensku predstaví značka BMW," uviedol pri otvorení výstavy riaditeľ spoločnosti Agrokomplex - Výstavníctvo Nitra František Ďurkovič.
      Podľa Ďurkoviča má slovo autoshow v rámci názvu pripomínať, že nejde iba o výstavu vozidiel, ale o podujatie s bohatým sprievodným programom. Súčasťou prvého dňa výstavy bude preto séria podujatí Auto a bezpečnosť, Fleetové vozidlá, Komunálna technika a Autá s alternatívnym pohonom. Dnes sa bude konať aj Deň polície a tretí ročník Dní techniky pre mestá a obce. V piatok (14.9.) bude zameraný na šport v rámci podujatí Auto a šport a Truck show. Tretí deň výstavy bude patriť predovšetkým ženám.
      "Organizátori výstavy a vystavovatelia pripravili prezentáciu vozidiel, ktoré sú určené hlavne pre ženy. Súčasťou akcie Auto a žena bude aj odborné poradenstvo v oblasti ekonomickej a bezpečnej jazdy, či jazdy s dieťaťom," priblížil Ďurkovič.
      Nedeľa 16. septembra bude patriť podujatiu Auto a hudba, tuning. Je dňom zrazu tuningových vozidiel, v rámci ktorého sa bude súťažiť v DB Racing a Tunnig battle. "Zároveň sa odprezentujú aj tetovacie štúdia, ktoré k tomuto životnému štýlu rozhodne patria," doplnil riaditeľ Agrokomplexu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona