Autosalón v Nitre prilákal viac návštevníkov ako vlani

NETKY.SK • 20 Október 2014, 07:08 • 2 min
Autosalón v Nitre prilákal viac návštevníkov ako vlani

NITRA – Na nitrianskom výstavisku Agrokomplexu v Nitre sa dnes v podvečer skončil 21. ročník Autosalónu - Autoshow 2014. Trval od štvrtka 16. októbra a predstavilo sa na ňom 21 značiek osobných automobilov s 20 novinkami.

slovakia

left justify in out

Vystavovatelia prezentovali osobné, úžitkové a nákladné automobily, dopravnú techniku, autopríslušenstvo a tiež servisnú a garážovú techniku. "Návštevnosť bola vyššia ako vlani, kedy na výstavisko prišlo viac ako 111.000 návštevníkov. Presné čísla budú začiatkom budúceho týždňa," povedala hovorkyňa výstaviska Michala Mičíková.
      

V rámci sprievodného programu pripravili organizátori Truck show, prehliadku a zraz airbrushových a tuningových truckov a RC modely truckov, uskutočnili sa majstrovstvá Slovenska v najlepšom ozvučení auta. Návštevníci si mohli vychutnať exhibičnú jazdu historických vozidiel Citroën 2CV, tzv. „kačíc“ z Galérie Mlyny na výstavisko i najväčšiu moto-adrenalínovú show na Slovensku Mototv show 2014. Atraktívne  bolo aj poradenstvo pre ženy Auto a žena a oslava 5. narodenín Zelenej vlny RTVS. K najzaujímavejším novinkám na tohtoročnom Autosalóne patrili Mercedes-Benz C Combi, ktorý absolvoval svetový debut len pred pár dňami na parížskom autosalóne. Ďalšou novinkou tejto značky bol Mercedes-Benz triedy CLS. Renault sa prezentuje novinkami Captur Helly Hansen, Twingo, Trafic a Master, Citroën ponúka C4 Cactus, DS3 a C1. Volvo predstavuje V40 Cross Country Ocean Race a XC60 Ocean Race. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies