Autorka upírskej ságy Twilight pripravuje špionážny triler

NETKY.SK • 21 Júl 2016, 15:32 • 2 min
Autorka upírskej ságy Twilight pripravuje špionážny triler

NEW YORK - Americká spisovateľka Stephenie Meyer vydá v novembri špionážny román o tajných agentoch s názvom The Chemist. Informovala o tom na svojej webstránke, kde tiež zverejnila obálku knihy a stručnú synopsu diela.

slovakia

left justify in out

Hlavnou hrdinkou je bývalá tajná agentka, ktorá je na úteku pred bývalými zamestnávateľmi, no aby si očistila meno a zachránila život, musí vyriešiť ešte jeden prípad. “The Chemist je výsledkom spojenia môjho citu pre romantiku a posadnutosti Jasonom Bourneom a Aaronom Crossom,” uviedla 42-ročná autorka vo vyhlásení, ktoré zverejnil Wall Street Journal. Ako dodala, rada trávila čas s "akčnou hrdinkou, ktorej hlavnými zbraňami nie sú pištole, nože alebo svaly, ale mozog".


Stephenie Meyer je známa predovšetkým ako autorka štvordielnej upírskej romantickej ságy Twilight (2005 - 2008), ktorú preložili do 38 jazykov a na celom svete sa z nej predalo viac ako 150 miliónov kópií. Sága sa dočkala aj filmového spracovania. Napísala napríklad tiež sci-fi román Hostiteľ (2008), ktorý bol predlohou rovnomennej snímky z roku 2013. Meyer sa na filme, rovnako ako na tituloch Twilight sága: Úsvit - 1. časť (2011) a Twilight sága: Úsvit - 2. časť (2012), podieľala ako spoluproducentka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies