Autorka knihy Jedz, modli sa a miluj randí s kamarátkou

NETKY.SK • 8 September 2016, 10:55 • 2 min
Autorka knihy Jedz, modli sa a miluj randí s kamarátkou

LOS ANGELES - Americká spisovateľka Elizabeth Gilbert randí s dlhoročnou kamarátkou Rayyou Elias. Spisovateľky sa poznajú 15 rokov.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročná autorka knihy Jedz, modli sa a miluj (2006) potvrdila informáciu v stredu prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Gilbert prezradila, že skutočné city k najlepšej kamarátke si uvedomila po tom, ako jej tento rok na jar diagnostikovali rakovinu pečene a pankreasu. "Smrť alebo možnosť, že zomrie, odstránili všetko, čo nie je reálne. A na tomto mieste, ktoré je skutočné, som spoznala pravdu. Nielenže mám rada Rayyu, ja ju milujem. A už nemám čas na to, aby som túto pravdu odmietala. Rayya a ja sme spolu. Ja milujem ju a ona zase mňa. Stojím pri nej počas boja s rakovinou, a nie len ako kamarátka, ale ako jej partnerka. Som presne tam, kde potrebujem byť, na jedinom mieste, kde môžem byť," uviedla Gilbert.


Spisovateľka takisto prezradila, že jej nový vzťah bol príčinou rozchodu s manželom Josém Nunesom, o ktorom informovala 1. júla. Dvojica sa zosobášila v roku 2007.


Elizabeth M. Gilbert je známa vďaka spomínanej knihe Jedz, modli sa a miluj, ktorá sa v roku 2010 dočkala aj filmového spracovania. Snímku, v ktorej si zahrali Julia Roberts, Javier Bardem, Billy Crudup, Viola Davis alebo James Franco, režíroval Ryan Murphy. Gilbert okrem toho napísala aj diela ako Presvedčenie (2010) alebo Veľké kúzlo (2015).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies