Autor hitu American Pie Don McLean sa po 30 rokoch rozvádza

NETKY.SK • 11 Marec 2016, 12:27 • 2 min
Autor hitu American Pie Don McLean sa po 30 rokoch rozvádza

CAMDEN - Americký hudobník Don McLean sa po 30 rokoch manželstva rozvádza s Patrishou McLean. Fotografka podala žiadosť o oficiálne ukončenie ich zväzku vo štvrtok v meste Camden v štáte Maine.

slovakia

left justify in out

Ako dôvody uviedla neveru, kruté a hrubé správanie a neprekonateľné rozdiely. Muzikantov právny zástupca Michael Asen odmietol spomínané dôvody a dodal, že jeho klient sa o manželku a rodinu dobre stará.


Autora hitu American Pie zatkli 18. januára v Camdene za domáce násilie na základe obvinenia jeho manželky. Krátko nato ho však prepustili na kauciu. Jeho manželka vtedy podala žiadosť o vydanie súdneho zákazu priblíženia sa, avšak neskôr dvojica spor urovnala a zákaz onedlho zrušili.

 

Sedemdesiatročného speváka súd takisto zbavil všetkých obvinení z domáceho násilia. Patrisha McLean po manželovom zatknutí prezradila, že slávny rodák z New Rochelle v New Yorku má násilnícku povahu. Neskôr uviedla, že McLean "nie je monštrum a prežili spolu aj pekné roky".


Donald "Don" McLean III. vydal prvý album Tapestry v roku 1970. Preslávil sa však až druhou štúdiovkou American Pie (1971), ktorá dobyla americký rebríček Billboard 200. Práve z tejto nahrávky pochádza aj spomínaný rovnomenný hit, ktorý v roku 2000 prespievala Madonna. Hudobník vydal zatiaľ posledný radový album Addicted to Black v máji 2009.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies