Autonehoda ministra práce: Ján Richter havaroval, previezli ho do nemocnice

NETKY.SK • 11 Jún 2013, 13:08 • 2 min
Autonehoda ministra práce: Ján Richter havaroval, previezli ho do nemocnice

BRATISLAVA - Ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Jána Richtera previezli po dnešnej havárii do bratislavskej univerzitnej nemocnice, potvrdila pre TASR jej hovorkyňa Petra Stano Maťašovská. Bližšie informácie zatiaľ nemocnica neposkytuje.

slovakia

left justify in out

Šéf rezortu práce, sociálnych vecí a rodiny mal haváriu na rýchlostnej ceste R1 neďaleko obce Pata (okres Galanta), informoval ako prvý portál noviny.sk. Obete na životoch si udalosť nevyžiadala. Podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Martiny Kredatusovej došlo k nehode služobného vozidla ministra, ktoré sa dostalo mimo vozovku, dnes okolo 11.00 h.

"Príčiny nehody v súčasnosti polícia dokumentuje a vyšetruje, zatiaľ nie sú známe," dodala Kredatusová. R1 je podľa jej slov prejazdná v súčasnosti v danom úseku v jednom jazdnom pruhu. Posádku auta tvoril minister a vodič. Podľa informácii by mal byť minister mimo ohrozenia života.

Ministerstvo práce zatiaľ bližšie informácie nemá, podľa hovorcu Michala Stušku sa však zaujíma o zdravotný stav ministra aj vodiča. "Veríme, že ich stav nie je vážny. Minister však podľa našich informácií bezprostredne po nehode komunikoval, rovnako aj vodič vozidla," uviedol Stuška.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona