Automobilka Volkswagen Slovakia dnes otvára brány pre návštevníkov

NETKY.SK • 2 Jún 2013, 11:41 • 2 min
Automobilka Volkswagen Slovakia dnes otvára brány pre návštevníkov

BRATISLAVA - Závod Volkswagen Slovakia v Devínskej Novej Vsi dnes otvára svoje zákutia pre širokú verejnosť. Deň otvorených dverí venuje malým aj veľkým návštevníkom, ktorí si môžu pozrieť výrobné haly a dozvedieť sa zaujímavosti z výroby áut.

slovakia

left justify in out

"Pripravili sme aj pestrý program plný súťaží, speváckych hviezd, atrakcií a zaujímavých prekvapení," vymenoval hovorca spoločnosti Vladimír Machalík. Medzi atrakcie patrí napríklad adrenalínová Motobikeshow či jazdy na testovacej aj Offroad dráhe. Ľudia si môžu tiež vyskúšať jazdu na e-bicykloch či segwayoch. "Čas strávený v závode spríjemnia všetkým hviezdy Peter Bič Projekt, EGO, Boyband, Kristína, tanečníci Lady Licious a The Pastels a mnohí ďalší," doplnil Machalík. Špecialitou podujatia budú podľa jeho slov vystúpenia Falka Trabera, artistu jazdiaceho motorkou na lane. Deň otvorených dverí potrvá dnes do 17.00 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies