Autom chodili po uliciach a lúpili

NETKY.SK • 12 Február 2016, 13:42 • 2 min
Autom chodili po uliciach a lúpili

BRATISLAVA/PREŠOV – V aute chodili po uliciach v Humennom a lúpili. Troch mladých ľudí chytili krátko po druhom čine.

slovakia

left justify in out

V stredu na Jasenovskej ulici olúpili 28-ročnú ženu a vo štvrtok na Košickej ulici 77-ročnú dôchodkyňu. Scenár v oboch prípadoch bol rovnaký. Jeden vybehol z auta, ženám ulúpil kabelky a naskočil späť do vozidla, v ktorom ho čakali komplici a zmizli. Škody, ktoré napáchali, presiahli 200 eur. Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, 17-ročného Daniela, 19-ročného Reného a rovnako starú Nicolu obvinili z lúpeže. Trestná sadzba v takomto prípade je sedem až 12 rokov, v prípade mladistvých sa znižuje na polovicu.


Policajti zadržali aj páchateľa, ktorý ešte v stredu v Snine prepadol 59-ročnú ženu. Tridsaťšesťročnému lupičovi sa však peniaze nepodarilo ukoristiť. Plány mu totiž prekazil vodič auta, ktorý práve prechádzal okolo a začal spomaľovať. Peter už čelí obvineniam a skončil v policajnej cele aj s návrhom na vzatie do väzby. Za mrežami môže stráviť tri až osem rokov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies