Autokino Shopping Palace na najlepšej ceste za rekordom v návštevnosti

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 13:09 • 2 min
Autokino Shopping Palace na najlepšej ceste za rekordom v návštevnosti

BRATISLAVA - Od jeho tohtoročného začiatku sezóny, 2. mája, má návštevnosť aj napriek nie ideálnemu letnému počasiu, stúpajúcu tendenciu a pravdepodobne pôjde o rekordnú sezónu.

slovakia

left justify in out

V porovnaní s minulým rokom sú čísla naozaj optimistické. V roku 2012 prišlo do Autokina Shopping Palace behom trojmesačnej prevádzky 1608 áut, pričom v každom aute sedeli minimálne dvaja diváci. 

Prvé dva mesiace tohtoročnej sezóny už zaznamenali návštevnosť 1400 áut a to bude Autokino Shopping Palace otvorené ešte ďalšie tri mesiace. „Investícia do kvalitnejšieho zázemia a pútavejšieho programu pre návštevníkov sa teda naozaj oplatila a divákov v Autokine Shopping Palace čakajú naozaj skvelé filmové zážitky,“ uviedla Eva Palkovičová, Media Director spoločnosti Digital Screen Media, ktorá je media representative projektu Autokina.

Viac informácií nájdete na www.autokinoshoppingpalace.sk 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies