Autobus z Belgicka smerujúcimi s turistami do Rakúska havaroval v Nemecku

NETKY.SK • 31 Marec 2018, 15:36 • 2 min
Autobus z Belgicka smerujúcimi s turistami do Rakúska havaroval v Nemecku

WEIBERSBRUNN - Život vodiča belgického autobusu so 48 turistami smerujúcimi cez Nemecko do Rakúska na veľkonočné sviatky si v noci na Bielu sobotu vyžiadalo nešťastie na diaľnici A3 v nemeckej spolkovej krajine Bavorsko.

slovakia

left justify in out

Ďalších 17 cestujúcich z autobusu utrpelo zranenia, traja z nich ťažké, keď vodič narazil do nákladného vozidla s prívesom naloženým sklom.

 

Ako vyplýva z informácií, ktoré s odvolaním sa na policajné zdroje priniesli tlačové agentúry DPA a APA, autobus smeroval s turistami na veľkonočnú lyžovačku v jednom z rakúskych zimných stredísk.

 

Podľa doterajších poznatkov vyšetrovateľov zosnulý šofér autobusu prineskoro reagoval na pomaly idúce nákladné vozidlo v smere na Norimberg a narazil do neho. Vodič nákladného automobilu vyviazol so šokom.

 

Na mieste nešťastia, okolie ktorého bolo niekoľko hodín uzavreté, zasahovali príslušníci rôznych zložiek záchranného systému.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona