Autobus narazil do troch chodcov, jeden zraneniam podľahol

NETKY.SK • 21 Január 2013, 08:24 • 2 min
Autobus narazil do troch chodcov, jeden zraneniam podľahol

Autobus narazil do troch chodcov, jeden zraneniam podľahol - Krimi Troch ľudí s vážnymi zraneniami odviezli dnes ráno sanitkami zdravotní záchranári do vranovskej nemocnice. Na ulici M.

slovakia

left justify in out

imgTroch ľudí s vážnymi zraneniami odviezli dnes ráno sanitkami zdravotní záchranári do vranovskej nemocnice. Na ulici M. R. Štefánika vo Vranove nad Topľou do nich narazil autobus. Jeden z pacientov po prevoze do nemocnice zomrel.

Ako TASR informovali z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove, k spomínanej dopravnej nehode došlo dnes krátko po 6.30 h.

Účastníkmi dopravnej nehody sa stali dvaja muži vo veku 83 a 84 rokov, ako aj jedna 75-ročná žena."Mužov sme prijali na Oddelení anestéziológie a intenzívnej medicíny (OAIM), žena je hospitalizovaná na chirurgickom oddelení," informoval TASR riaditeľ Vranovskej nemocnice Eugen Lešo. 

Ako dodal, 84-ročný muž následne po prevoze na OAIM ťažkým zraneniam podľahol. "Ďalší pacient, ktorý tam zostáva hospitalizovaný, má ťažké zranenie hrudníka, žena na chirurgickom oddelení má poranenú hlavu a hrudník. Pacienti sú zatiaľ stabilizovaní, ale ťažko sa momentálne vzhľadom na ich vek vyjadrovať k nejakým prognózam," konštatoval Lešo s tým, že ich stav je naďalej vážny.

Starší ľudia sa dostali na ulici M. R. Štefánika do stretu s autobusom, pravdepodobne keď išli k lekárovi. V blízkosti miesta nehody sa totiž nachádza kardiologická ambulancia. Na spomínanom úseku cesty dnes prevláda hmlisté počasie.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies