Autobus MHD dostal defekt, zranil matku so synom

NETKY.SK • 11 Jún 2013, 09:43 • 2 min
Autobus MHD dostal defekt, zranil matku so synom

BRATISLAVA - Na zastávke Miletičova na Prievozskej ulici v Bratislave dostal v pondelok (10.6.) pred 18.00 h defekt jeden z autobusov mestskej hromadnej dopravy (MHD). Unikajúci vzduch z pneumatiky odrazil kamienky z krajnice a zranil matku so synom, ktorí na zastávke stáli.

slovakia

left justify in out

Potom, čo autobus linky číslo 202 jazdiaci po Prievozskej ulici smerom na Gagarinovu opustil zastávku, dostal masívny defekt na zadnej náprave vpravo, opisuje udalosť bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Kamienky podľa jej slov zranili 41–ročnú ženu spolu s jej 14-ročným synom, ktorých záchranári previezli do nemocnice na jednorazové ošetrenie. "V autobuse sa nikto z cestujúcich ani vodič nezranil," dodala Kurucová.

Výsledok dychovej skúšky na alkohol bol podľa policajnej hovorkyne u vodiča autobusu negatívny. Odhadovaná výška škody na pneumatike je 300 eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona