Auto zrazilo z mosta do Vltavy pár: Žena zomrela, muž je nezvestný

NETKY.SK • 6 Marec 2013, 13:56 • 2 min
Auto zrazilo z mosta do Vltavy pár: Žena zomrela, muž je nezvestný

PRAHA - Na Mánesovom moste v centre Prahy došlo v utorok večer k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej osobné vozidlo zrazilo do Vltavy pár ľudí. Štyridsaťtriročná žena zomrela v noci nadnes na následky zranení v Ústrednej vojenskej nemocnici, pátranie po jej partnerovi bolo doteraz neúspešné, informoval dnes Český rozhlas.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií serveru iDnes.cz išlo o manželský pár z Blanenska. Ženu museli po vytiahnutí z rieky záchranári oživovať a do nemocnice ju previezli so zlomenou nohou a vo vážnom stave.  

Auto, ktoré šoféroval 67-ročný vodič, prešlo pred 19. hodinou z neznámych príčin do protismeru, kde na chodníku narazilo do skupinky ľudí.

Hovorkyňa pražskej záchrannej služby Jiřina Ernestová pre rozhlas povedala, že na mieste nehody ošetrili a následne so pomliaždeninami previezli do nemocnice dvoch mužov, ročníky narodenia 1946 a 1936. Hospitalizovaný bol aj zranený vodič.

Polícia nevylučuje, že vo Vltave mohlo skončiť aj viacero ľudí. "Relevantné informácie hovoria o tom, že vo vode mali skončiť dve osoby. Ale situácia je od začiatku veľmi neprehľadná, preto nebudeme teraz nič vylučovať," citoval policajného hovorcu Tomáša Hulana Český rozhlas. Pred 11. hodinou povedal, že pátranie v rieke pokračovalo celú noc a stále trvá. Jednou z možností napríklad je, že muž sa dostal na breh vlastnými silami, ale môže byť v šoku a dezorientovaný.

Polícia zatiaľ nevie, či vodič za volantom skolaboval, alebo bol pod vplyvom alkoholu. Vzhľadom na jeho zranenia mu polícia dychovú skúšku po nehode neurobila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies