Auto zrazilo ľudí na priechode, jeden človek zomrel

NETKY.SK • 30 Marec 2018, 16:22 • 2 min
Auto zrazilo ľudí na priechode, jeden človek zomrel

PRAHA - Traja ľudia utrpeli v piatok zranenia v západočeskom kúpeľnom meste Mariánske Lázně, kde auto vrazilo do skupiny chodcov.

slovakia

left justify in out

Jeden zo zranených na mieste zomrel, informoval spravodajský server Novinky.cz. K tragickej nehode došlo okolo poludnia. Podľa hovorkyne karlovarskej krajskej polície vodič auta vošiel do križovatky na červenú a vrazil do skupiny ľudí prechádzajúcich cez priechod pre chodcov.

 

Záchranári pôvodne dostali informáciu o siedmich zranených. Po príchode na miesto nehody však našli len tri zranené osoby, dve z toho ťažko. Jednej z nich, ktorá bola v bezvedomí, poskytli resuscitačnú pomoc, avšak napriek tomu priamo na mieste zomrela.

 

Druhý ťažko zranený, ktorý utrpel poranenie mozgu, bol letecky prepravený do Fakultnej nemocnice v Plzni.

 

Tretieho, ľahko zraneného človeka s odreninami na tvári previezli na ošetrenie do ambulancie nemocnice v Chebe. Podľa servera iDNES.cz išlo o vodiča auta. Okrem chodcov boli zrazené aj dva psy.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies