Auto, v ktorom smrteľne postrelili rappera The Notorious B.I.G., je na predaj

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 14:58 • 2 min
Auto, v ktorom smrteľne postrelili rappera The Notorious B.I.G., je na predaj

NEW YORK - Tmavozelené Chevrolet Suburban, v ktorom v marci 1997 smrteľne postrelili amerického rappera The Notorious B.I.G., je na predaj za 1,5 milióna dolárov (v prepočte takmer 1,42 milióna eur). Automobil predáva prostredníctvom spoločnosti Moments In Time nemenovaná žena, ktorá si ho kúpila v dražbe v októbri 1997, pričom nepoznala predchádzajúcu históriu vozidla. Tú jej až v roku 2005 ozrejmili policajti.

slovakia

left justify in out

Rodáka z newyorského Brooklynu postrelili 9. marca 1997 na jednej z križovatiek v Los Angeles, keď sa viezol v spomínanom Chevrolet Suburban. Interpret krátko po streľbe vo veku 24 rokov zraneniam podľahol. Polícia auto následne skonfiškovala, zrenovovala a neskôr predala. 

 



The Notorious B.I.G., vlastným menom Christopher George Latore Wallace, debutoval v roku 1994 albumom Ready To Die, po ktorom nahral ešte štúdiovku Life After Death. Tá sa však dostala na trh až 16 dní po jeho smrti. Posmrtne mu potom vyšli ešte nahrávky Born Again (1999), Duets: The Final Chapter (2005) a Greatest Hits (2007). Bol tiež členom formácie Junior M.A.F.I.A., s ktorou vydal album Conspiracy (1995). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies