Auto uviazlo vo vodnej nádrži, museli ho vyťahovať hasiči

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 15:15 • 2 min
Auto uviazlo vo vodnej nádrži, museli ho vyťahovať hasiči

PRUSY - Hasiči z Bánoviec nad Bebravou vyťahovali v utorok (12.5.) večer auto, ktoré uviazlo vo vodnej nádrži v katastri obce Prusy v okrese Bánovce nad Bebravou.

slovakia

left justify in out

Auto bolo prednou časťou ponorené vo vodnej priehrade, pri udalosti sa nikto nezranil. Informoval o tom dnes hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík. "Hasiči vozidlo zaistili a pomocou navijaka vytiahli z priehrady na breh. Následne skontrolovali, či v dôsledku udalosti nedošlo k čiastočnému úniku prevádzkových kvapalín z vozidla do vodnej priehrady, čo sa nepotvrdilo. Miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície," uviedol k zásahu Petrík. 
     

Trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová informovala, že vodička, ktorá auto pri priehrade zaparkovala, ho nezabezpečila proti posunu, následkom čoho skončilo vo vodnej nádrži. Polícia udalosť nevyšetruje ako nehodu, keďže sa stala na poľnej ceste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies