Auto Show Slovakia Ring 2012: záver sezóny na plné obrátky

NETKY.SK • 21 November 2012, 20:39 • 2 min
Auto Show Slovakia Ring 2012: záver sezóny na plné obrátky

Auto Show Slovakia Ring 2012 záver sezóny na plné obrátky - Doprava Príďte uzatvoriť motoristickú sezónu na Slovakia Ring. Jedinečné podujatie Auto Show Slovakia Ring 2012 vám prinesie automobilové súťaže rely ako na dlani.

slovakia

left justify in out

img

Príďte uzatvoriť motoristickú sezónu na Slovakia Ring. Jedinečné podujatie Auto Show Slovakia Ring 2012 vám prinesie automobilové súťaže rely ako na dlani. Nikde inde neuvidíte celú rýchlostnú skúšku bez toho, aby ste museli opustiť pohodlné sedadlo tribúny. Slovakia Ring vás 24. novembra srdečne pozýva na posledné podujatie tejto sezóny. Ďalšiu možnosť vidieť silné stroje a šikovné ruky majstrov volantu dostanete až v roku 2013.

Slovakia Ring, všestranný pretekárky okruh vás opäť prekvapí adrenalínovým podujatím. Ak ste ešte nevideli nášho najlepšieho okruhové jazdca Štefana Rosinu v súťažnom aute, príďte sa pozrieť. Zažijete jedinečný stret motoristických svetov. Štofi bude mať v rukách špičkovú techniku WRC, no proti nemu budú najlepší z najlepších, ako napríklad legenda slovenskej rely Igor Drotár či 5-násobný majster Slovenskej Republiky Jozef Béreš, jazdiaci na legendárnom Audi Quattro S1. Tí si zmerajú sily s českou rely špičkou v podobe Václava Pecha, Antonína Tlusťáka, Tomáša Kostku, Romana Odložilíka a Jaromíra Tomaštíka. Príďte si pozrieť kombináciu jazdcov, ktorú len tak ľahko na jednom mieste nenájdete. 

Pre všetkých, ktorým sa dĺžka okruhu zdá prikrátka, máme dobrú správu. Preteky Auto Show Slovakia Ring 2012 sa neobmedzujú na dĺžku okruhu, 5 922 metrov. V sobotu 24. novembra sa budú súťažné autá preháňať po celom areáli Slovakia Ringu, zahŕňajúc všetky obslužné komunikácie, ako aj časť pretekárskej trate. Tak sa celková dĺžka Auto Show Slovakia Ring natiahne až na viac ako 47 kilometrov. 

Veľký počet prihlásených posádok okorení aj šestica áut kategórie WRC. Na vlastné oči tak uvidíte špeciálne upravené vozidlá, ktoré kraľovali majstrovstvám sveta rely pod hlavičkou FIA na prelome tisícročia. Príďte sa pozrieť, ako sa silné autá popasujú s úlohou uzavrieť sezónu na prestížnom okruhu Slovakia Ring. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies