Auto s Johnom Kerrym havarovalo v Indii, minister vyviazol bez zranení

NETKY.SK • 12 Január 2015, 11:37 • 2 min
Auto s Johnom Kerrym havarovalo v Indii, minister vyviazol bez zranení

AHMADÁBÁD - Americký minister zahraničných vecí John Kerry vyviazol bez zranení z menšej dopravnej nehody, ku ktorej došlo na záver jeho návštevy Indie. Oznámila to hovorkyňa rezortu diplomacie USA, ktorú citovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

K nehode došlo v západoindickom meste Ahmadábád, keď sa Kerryho konvoj presúval na miestne letisko, odkiaľ americká delegácia odletela naspäť do vlasti. Dve vozidlá v kolóne mali menšiu dopravnú nehodu, ktorá spôsobila škody na oboch autách.

 

"Minister Kerry bol v prvom z vozidiel. On ani nikto z členov jeho sprievodu neutrpel zranenia," uviedla hovorkyňa Jen Psakiová. 

 

Kerry pokračoval v ceste na letisko v tom istom aute, a dorazil tam už bez ďalších incidentov. Posádka druhého z havarovaných vozidiel si musela presadnúť do iného automobilu. 

 

Šéf amerického rezortu diplomacie sa v Indii zúčastnil na medzinárodnej investičnej konferencii. Pripravoval tiež pôdu pre návštevu prezidenta USA Baracka Obamu v Indii, ktorá sa má uskutočniť ešte v januári tohto roku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies