Auto na mesačný paušál

NETKY.SK • 1 Október 2020, 00:00 • 2 min
Auto na mesačný paušál

Viete si predstaviť, že by ste si nikdy nemuseli kúpiť žiadne auto a zároveň mať jedno nové vždy k dispozícii? Pre mnohých zamestnancov trnavskej automobilky Groupe PSA Slovakia je to samozrejmosťou. Automobilka totiž ponúka takýto netradičný a výhodný benefit.

slovakia

left justify in out

Do programu prenájmu vozidiel sa už zapojili stovky zamestnancov. Sami sa presvedčili, že benefit má mnoho výhod. Nie je potrebná žiadna počiatočná hotovosť, šetríte peniaze za údržbu.

 

Každých 10 mesiacov vozidlo vymeníte za nové. Môžete sa rozhodnúť pre inú farbu, model aj značku. Aktuálnu ponuku tvoria značky Peugeot, Citroën, Opel a DS. Za prenájom auta platíte poplatok, v ktorom je zahrnuté zákonné i havarijné poistenie. 

 

Benefit tento rok po prvýkrát využil aj náš kolega Ladislav Vlček, koordinátor na montáži. 

 

Ako dlho pracuješ v automobilke Groupe PSA Slovakia? 

V automobilke pracujem od roku 2012, rozbiehala sa vtedy tretia zmena. Začínal som ako operátor na montáži, na linke GAV. To je montáž prednej a zadnej nápravy. V roku 2016 ma oslovil môj nadriadený vo veci kariérneho postupu. Stal som sa koordinátorom a túto funkciu zastávam dodnes.

 

Aké bolo Tvoje prvé auto na prenájom? Na akom aute jazdíš teraz? 

Musím sa priznať, že v prenájme áut som nováčik. Moje prvé auto je Citroën C3. Potrebovali sme s partnerkou auto na cestovanie do práce. Od kolegov som na prenájom počul len kladné hodnotenie. Rozhodovanie medzi kúpou alebo prenájmom tak bolo jasné. 

 

img

 

Aj ty si prispel k tomu, že nová 208čka je Auto roka 2020. Mal si možnosť vyskúšať ju aj na testovacej jazde. Plánuješ výmenu doterajšieho vozidla za 208čku?

Peugeot 208 je na pohľad veľmi pekné auto. Prepracované do každého detailu. Výborne sedí na vozovke. Je to také malé žihadlo. Má nižšie posadenú karosériu, niekomu sa doňho možno trochu ťažšie nastupuje. Ja mám na výmenu auta ešte chvíľu čas. Ale môžem povedať, že Peugeot 208 bude jeden z kandidátov pri výbere ďalšieho vozidla. ☺

 

Ako hodnotíš benefit prenájmu vozidiel? 

Operatívny leasing na 10 mesiacov je veľmi praktický. Ponúka množstvo modelov. Lacnejšie i drahšie, menšie aj väčšie autá. Vyberie si naozaj každý. Lízingová spoločnosť všetko vybaví za vás. V cene mesačnej splátky je aj poistka vozidla. Takže sa len vozím a tankujem. 

 

img

 

NOVÁ PRÁCA, NOVÉ AUTO

Aj Vy môžete jazdiť na úplne novom aute značky Peugeot, Citroën, Opel či DS. Zmeňte svoju prácu a príďte pracovať do trnavskej automobilky Groupe PSA. Obsadzujeme širokú škálu zaujímavých pozícií vo výrobe nových vozidiel, údržbe zariadení aj na logistike. 

 

Viac informácií: 

nabor@mpsa.com 

0905 876 587, 0905 876 583

www.psa-slovakia.sk

www.facebook.com/PSAkariera



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies