AUTENTICKÉ VIDEO Pretekali sa a zabili nevinného otca rodiny

NETKY.SK • 1 Október 2018, 22:57 • 2 min
AUTENTICKÉ VIDEO Pretekali sa a zabili nevinného otca rodiny

DOLNÝ KUBÍN - V nedeľu na obed sa v okrese Dolný Kubín pretekali Poliaci na luxusných vozidlách Porsche, Ferrari a Mercedes. Vo vysokej rýchlosti a cez plnú čiaru nezvládli predbiehací manéver.

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ obvinil všetkých troch zadržaných z trestného činu všeobecného ohrozenia Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Dolnom Kubíne obvinil všetkých troch zadržaných mužov z trestného činu všeobecného ohrozenia. 42 ročnému obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na dva roky až päť rokov. 

 

Zostávajúcim dvoch obvineným mužom hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Polícia v súčasnej dobe na prípade naďalej intenzívne pracuje a vykonáva všetky potrebné úkony a opatrenia v zmysle Trestného poriadku. Vyšetrovateľ Policajného zboru na všetkých troch obvinených mužov spracuje podnet na návrh na ich vzatie do väzby. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

 

V súvislosti s predmetnou dopravnou nehodou boli na základe doteraz vykonaného vyšetrovania, so súhlasom prokurátora, zadržané ďalšie dve osoby 27 ročný vodič vozidla Ferrari a 26 ročný vodič vozidla Mercedes (obaja občania Poľskej republiky). Polícia v súčasnej dobe na prípade intenzívne pracuje a vykonáva všetky potrebné úkony a opatrenia za účelom objasnenia tejto tragédie. 

 

Počas vyšetrovania bolo zistené, že všetci traja zadržaní vodiči mali v nedeľu 30. septembra 2018 v čase od 10.00 hodiny jazdiť na vozidlách Porsche, ev. č. G1XXXX1, čiernej farby,  Ferrari, ev. č. PO458WH, žltej farby a Mercedes, ev. č. WW199YK, čiernej farby po trase Rajecké Teplice-Žilina-Strečno-diaľnica Martin-Krpeľany-Kraľovany-Párnica-Dolný Kubín.  

 

Polícia žiada občanov, ktorí boli svedkami jazdy týchto vodičov, prípadne majú z ich jazdy videozáznam, aby tieto informácie oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru, prípadne priamo na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Dolnom Kubíne na tel. číslach 0961433600, 0961433602 alebo 0961433620.    Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. 

 

Vodič Mercedesu sa stihol zaradiť, vodič Ferrari pribrzdil, na čo do neho vzápätí narazil vodič Porsche, ktorý sa čelne zrazil so slovenským vodičom Škody Fabie. Otec, ktorý cestoval so svojou rodinou, zahynul.

 

Polícia bude postupovať nekompromisne. Zatiaľ bol spracovaný návrh na väzbu pre vodiča Porsche. Prípad je čerstvý, pracujeme na ňom a budeme vás neskôr informovať o podrobnostiach.

 

Polícia prosí o pomoc pri vyšetrovaní pretekajúcich sa Poliakov, ktorí zabili nevinného šoféra. Video nie je vhodné pre citlivé povahy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona