Austrálsky reprezentant Antonis mal autonehodu, poranil si krk

NETKY.SK • 11 November 2014, 10:47 • 2 min
Austrálsky reprezentant Antonis mal autonehodu, poranil si krk

SYDNEY - Austrálsky futbalový reprezentant Terry Antonis utrpel počas autonehody zranenie krku a z toho dôvodu nenastúpi v budúcotýždňovom prípravnom zápase proti Japonsku. O havárii agentúru Reuters informovala Austrálska futbalová federácia (FFA).

slovakia

left justify in out

Antonis šoféroval v nedeľu smerom na letisko v Sydney, odkiaľ mal odletieť do Tokia. Pri autohavárii však utrpel zranenia hlavy a krku a hoci následné vyšetrenia v nemocnici nepreukázali výraznejšie poškodenie, v Japonsku hrať nebude. "Po správe od lekárskeho tímu sa tréner Ange Postecoglou rozhodol, že Terry do Japonska neodcestuje," píše sa v stanovisku FFA.
      

Antonisove miesto vo výbere zaujme stredopoliar Oliver Bozanic, ktorý hráva vo Švajčiarsku za FC Luzern. Duel proti Japonsku bude pre Austráliu generálkou na januárový Ázijský pohár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona