Austrálsky kapitán Masur tvrdí: Kyrgios nepríde o miesto v tíme

NETKY.SK • 14 August 2015, 09:36 • 2 min
Austrálsky kapitán Masur tvrdí: Kyrgios nepríde o miesto v tíme

MELBOURNE - Austrálsky daviscupový kapitán Wally Masur tvrdí, že talentovaný tenista Nick Kyrgios nepríde o miesto v tíme napriek urážke Stana Wawrinku na turnaji ATP v Montreale. Po jednej z výmen prišiel Kyrgios ku sieti, aby podal Švajčiarovi loptičky, súčasne mu však adresoval štipľavý komentár.

slovakia

left justify in out

"Kokkinakis sa vyspal s tvojou priateľkou. Prepáč, kamarát, že ti to hovorím," šokoval svojou hláškou Kyrgios. Vedenie ATP neskôr Austrálčana za "urážlivé poznámky" na adresu dvojnásobného grandslamového šampióna pokutovalo, hráč svoje správanie verejne oľutoval a ospravedlnil sa.

 

"Kyrgios dostal tvrdú pokutu, no treba si uvedomiť, že je to ešte mladý chlapec, ktorý má enormný potenciál. Vo svojom srdci je to dobrák. Jeho správanie polarizovalo austrálsku verejnosť a rozdelilo ľudí na dva tábory, no treba si uvedomiť, že podobných hráčov ako on je na ATP Tour neúrekom. Pozrite sa na Johna McEnroa. V mladosti to bol riadny fagan a postupne sa stal jedným z najväčších tenisových velikánov," povedal Masur v rozhovore pre Fox Sports, ktorý sprostredkovala agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies