Austrálska rapperka Iggy Azalea zrušila turné

NETKY.SK • 30 Máj 2015, 09:51 • 2 min
Austrálska rapperka Iggy Azalea zrušila turné

CANBERRA - Austrálska rapperka Iggy Azalea zrušila očakávané The Great Escape Tour. Šnúra mala byť jej prvou sériou veľkých vystúpení v USA, pričom pôvodne ju mala 24-ročná interpretka odštartovať v apríli, no napokon label Def Jam oznámil, že pre problémy s produkciou odkladajú začiatok turné na september.

slovakia

left justify in out

Dôvod zrušenia The Great Escape Tour nie je známy. Iggy Azalea však prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter oznámila, že sa vydá na nové turné, keď dokončí nový album.

 

Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa narodila v Sydney, no ako šestnásťročná sa presťahovala do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila prostredníctvom YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Vlani v apríli sa dostal do predaja jej debutový album The New Classic, pričom v novembri ponúkla aj jeho reedíciu s názvom Reclassified.
Informácie pochádzajú z webovej stránky www.billboard.com a archívu agentúry SITA.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies