Austrálska polícia ponúka odmenu v prípade vraždy manažéra AC/DC z roku 1993

NETKY.SK • 13 August 2014, 07:46 • 2 min
Austrálska polícia ponúka odmenu v prípade vraždy manažéra AC/DC z roku 1993

SYDNEY - Dve desaťročia po tom, čo zabili manažéra austrálskej hardrockovej skupiny AC/DC Crispina Dyea, ponúkla polícia odmenu 100.000 austrálskych dolárov (93.000 USD) za informácie, ktoré by pomohli prípad vyriešiť.

slovakia

left justify in out

Dye zomrel dva dni po tom, čo ho v Sydney v decembri 1993 zbili a olúpili. Odmenu navrhla vláda austrálskeho štátu Nový Južný Wales.
      

Dye robil manažéra skupiny AC/DC sedem rokov a pripisuje sa mu veľká zásluha na tom, že kapela dosiahla svetovú slávu. "Tam vonku sú ľudia, ktorí vedia, kto je zodpovedný za smrť pána Dyea, a my dúfame, že odmena ich posmelí, aby sa s nami skontaktovali," povedal novinárom Mick Willing, šéf policajného oddelenia vrážd v Novom Južnom Walese.
      

Skupinu AC/DC založili bratia Malcolm, Angus a George Youngovci v Sydney začiatkom 70. rokov minulého storočia. Ich hitmi sú napríklad Thunderstruck, Highway to Hell či T.N.T.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies