Austrálska polícia chytila zlodeja s vážnou poruchou - jeho fetišom sú topánky

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 11:22 • 2 min
Austrálska polícia chytila zlodeja s vážnou poruchou - jeho fetišom sú topánky

SYDNEY- Polícia v Austrálii dnes chytila zlodeja s vážnou poruchou, fetišizmom, a skonfiškovala mu doma okolo 1000 ukradnutých obnosených párov topánok. Informovali o tom noviny The Age.

slovakia

left justify in out

Muža vo veku 57 rokov zatkli na melbournskom predmestí Kilsyth policajti, ktorí vyšetrovali zmiznutie niekoľkých párov tenisiek.

 

"Topánky mal v skrinkách kuchynskej linky, pod drezom a aj v skrinkách nad drezom," uviedol policajný strážnik Peter Baker z predmestia Mooroolbark. "Vyzerá to tak, že je to len starší a neškodný muž. Nikdy predtým nemal problémy s políciou a iba ho fascinujú topánky," dodal strážnik, ktorého citovala agentúra DPA.

Podľa správy novín The Age väčšinu topánok tvorili plátenné pánske a dámske tenisky.

 

Muž sa k trestným činom priznal, keďže proti nemu existujú dôkazy - zábery z kamery, ktorá ho zachytila pri vlaňajšej decembrovej krádeži jedného páru topánok pred vchodovými dverami istej ženy.

 

Susedia páchateľa povedali polícii, že ho videli nosiť stále ten istý pár topánok.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies