Australian Open: Zo SR sú nad čiarou turnaja Cibulková, K. Kučová a Čepelová

NETKY.SK • 7 December 2016, 14:27 • 2 min
Australian Open: Zo SR sú nad čiarou turnaja Cibulková, K. Kučová a Čepelová

MELBOURNE - Dominika Cibulková, Kristína Kučová a Jana Čepelová sú slovenskými tenistkami nad čiarou hlavnej súťaže dvojhry žien na melbournských grandslamových Australian Open (16. - 29. januára 2017).

slovakia

left justify in out

Vzhľadom na ich postavenie vo svetovom rebríčku WTA k 5. decembru bolo vopred jasné, že pri uzávierke prihlášok budú medzi akceptovanými hráčkami. Teraz sa to potvrdilo oficiálne.

Z oprávnených chýba iba Bieloruska Viktoria Azarenková, ktorá pre tehotenstvo prerušila svoju kariéru. Chránený renking si uplatnili Talianka Karin Knappová a kazašská reprezentantka Galina Voskobojevová. Čiara je pod Rumunkou Patriciou Mariou Tigovou, aktuálne 107. v hodnotení. Prvou čakateľkou je americká zástupkyňa Anna Tatišviliová. K 108 už známym hráčkam pribudne tucet kvalifikantiek a osem držiteliek voľnej karty.

Zo SR smerujú do kvalifikácie Rebecca Šramková a Magdaléna Rybáriková (ak bude po dvoch operáciách včas fit a dostatočne pripravená). Uzávierka bude o dva týždne a veľmi pravdepodobne mimo zostanú Viktória Kužmová, Karolína Schmiedlová aj Daniela Hantuchová.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies