Australian Open: Wolfeovú zradil chrbát, otáznik nad deblom aj Fed Cupom

NETKY.SK • 19 Január 2016, 10:48 • 2 min
Australian Open: Wolfeovú zradil chrbát, otáznik nad deblom aj Fed Cupom

MELBOURNE - Austrálska tenistka narodená v Bratislave Jarmila Wolfeová, pred vydajom Gajdošová, pre problémy s chrbtom odstúpila za stavu 0:6, 2:4 z utorňajšieho zápasu s lotyšskou kvalifikantkou Anastasijou Sevastovovou v 1. kole dvojhry na melbournských grandslamových Australian Open.

slovakia

left justify in out

Typ indispozície konkretizoval napríklad web Fox Sports. Austrálčanka zatiaľ figuruje v "pavúku" štvorhry po boku Slovenky Daniely Hantuchovej (dostali voľnú kartu). Nie je známe, či v ňom aj zostanú, majú hrať v stredu. Otáznik zároveň je nad schopnosťou Wolfeovej nastúpiť 6. - 7. februára v rodnom meste za hostky v rámci stretnutia SR - Austrália v 1. kole II. svetovej skupiny Pohára federácie 2016 reprezentačných družstiev žien. Dvadsaťosemročná Wolfeová figuruje na 122. priečke v renkingu WTA, v minulosti bola aj na 25. mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies