Australian Open: Williamsové nemuseli uviesť dôvod, ani to neurobili

NETKY.SK • 22 Január 2015, 12:09 • 2 min
Australian Open: Williamsové nemuseli uviesť dôvod, ani to neurobili

MELBOURNE - Americké tenisové sestry Serena a Venus Williamsové vo štvrtok odmietli konkretizovať dôvod svojej stredajšej absencie v 1. kole štvorhry na melbournských grandslamových Australian Open.

slovakia

left justify in out

"Podľa pravidiel netreba uviesť dôvod. Myslím si, že zostaneme pri tom," povedala Venus na tlačovej besede podľa webu podujatia. Na doplňujúcu otázku, či to súviselo s horúcim počasím, odvetila: "Bolo teplo, ale podľa mňa nie natoľko, ako mohlo byť. Nešlo však o toto." Pri pokračujúcej zvedavosti z novinárskeho pléna vyhlásila: "Žiadne ďalšie otázky na túto tému. Ďakujem." 

 

Serena neskôr duplikovala: "Nemusíme uviesť dôvod. Myslím si, že o tom už hovorila Venus." Serena vo štvrtok v 2. kole dvojhry prekonala Rusku Veru Zvonarevovú 7:5, 6:0, Venus si v rovnakej fáze poradila s krajankou Lauren Davisovou 6:2, 6:3. 

 

Legendárne Američanky sú v debli držiteľkami 13 spoločných titulov z veľkej štvorky. Na južnej pologuli sa radovali v sezónach 2001, 2003, 2009 a 2010. Vlani sa tiež odhlásili, a to pre zranenie ľavej nohy Venus. Medzičasom vzbudilo rozruch ich bizarné deblové vystúpenie na Wimbledone, keď pre záhadnú dezorientovanosť Sereny odohrali v 2. kole len tri gemy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies