Australian Open: Williamsová zaujala nielen typickým agresívnym tenisom, ale aj svojím zeleným outfitom

NETKY.SK • 21 Január 2019, 12:27 • 2 min
Australian Open: Williamsová zaujala nielen typickým agresívnym tenisom, ale aj svojím zeleným outfitom

Melbourne - Rumunská tenistka Simona Halepová neobháji vlaňajšie finále na grandslamovom turnaji Australian Open. Najvyššie nasadená hráčka prehrala v osemfinále so sedemnásobnou šampiónkou z Melbourne Američankou Serenou Williamsovou 1:6, 6:4, 4:6 a s najväčšou pravdepodobnosťou príde o post svetovej jednotky.

slovakia

left justify in out

Halepová v úvodnom geme čistou hrou prelomila podanie súperky, to však bolo v prvom sete z jej strany všetko. Mladšia zo sestier Williamsových ju prevalcovala agresívnou hrou. Držiteľka 23 singlových titulov z podujatí veľkej štvorky ťažila zo skvelého podanie, na returne neustále tlačila Rumunku do defenzívy.

 

V druhom sete Halepová pridala na agresivite, dostala Serenu Williamsovú do pohybu. V desiatom geme Američanku brejkla a zobrala jej prvý set na tohtoročnom Australian Open. V treťom sete sledovali diváci najkvalitnejší tenis s množstvom zaujímavých výmen.

 

O všetkom rozhodol Tildenov gem, v ktorom Serena Williamsová zobrala Halepovej servis. Vo vzájomnej bilancii vedie po pondelňajšom dueli už 9:1. Vo štvrťfinále ju čaká siedma nasadená Češka Karolína Plíšková.

 

ženy - dvojhra - osemfinále:

Serena Williamsová (16-USA) - Simona Halepová (1-Rum.) 6:1, 4:6, 6:4

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona