Australian Open: Wawrinka Tsongovi: Ja na teba? To ty sa na mňa pozeráš!

NETKY.SK • 24 Január 2017, 15:23 • 2 min
Australian Open: Wawrinka Tsongovi: Ja na teba? To ty sa na mňa pozeráš!

MELBOURNE - Absurdný dialóg sa odohral medzi švajčiarskym tenistom Stanom Wawrinkom a Francúzom Jo-Wilfriedom Tsongom po prvom sete ich utorňajšieho zápasu vo štvrťfinále melbournských grandslamových Australian Open (7:6 /2/, 6:4, 6:3), zachytili ho televízne kamery a ruchové mikrofóny nasmerované na lavičky.

slovakia

left justify in out

"Bol som frustrovaný, mrmlal som si pod nos a on ma vtedy oslovil," dodatočne sa k situácii vrátil Tsonga. "Čo hovoríš?" otvoril diskusiu Wawrinka. "Prečo sa na mňa takto pozeráš?" odvetil Francúz. "To ty sa pozeráš na mňa a rozprávaš..." kontroval Švajčiar.

 

Po ďalších siedmich podobne absurdných a napospol stručných replikách Wawrinka uzavrel prekáranie: "Veď je to tenisový zápas, trochu sa upokoj." Švajčiar neskôr na margo tejto vsuvky s nadhľadom vyhlásil: "Takéto veci sa počas napínavých duelov niekedy dejú. Nič sa nestalo, všetko je okej."

Miestny šampión spred troch rokov Wawrinka bude v semifinálovom derby hrať s Rogerom Federerom, proti ktorému má skóre 3:18. Video z pokecu s 31-ročným rovesníkom Tsongom sa objavilo na webe.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona