Australian Open: Venus nechce hrať do päťdesiatky, hoci stále je veľké dieťa

NETKY.SK • 20 Január 2015, 12:25 • 2 min
Australian Open: Venus nechce hrať do päťdesiatky, hoci stále je veľké dieťa

MELBOURNE - Americká bývalá jednotka svetového rebríčka tenistiek Venus Williamsová neplánuje hrať s piatimi krížikmi na chrbte.

slovakia

left justify in out

Nepriamo to prezradila po svojom utorňajšom postupe cez Španielku Maríu-Teresu Torróovú-Florovú (6:2, 6:2) do 2. kola dvojhry na melbournských grandslamových Australian Open. "Možno sa Na Li narodia dvojičky a raz utvoria deblový pár," skonštatovala 34-ročná držiteľka siedmich singlových titulov z Majors Venus Williamsová v reakcii na pondelňajšiu novinku v súvislosti s čínskou hrdinkou AO 2014 a s úsmevom dodala: "Dúfam, že už nebudem v dianí, keď napochodujú na kurt." 

 

Američanka, ktorá so svojou mladšou sestrou Serenou získala na veľkej štvorke 13 trofejí vo štvorhre, predbežne odkladá vlastné prípadné materské plány: "Sama stále som veľké dieťa, dospievam. Na Li však bez diskusie urobila správne rozhodnutie. Azda sa aj ja niekedy dostanem do takého štádia. Nechajme sa prekvapiť. Je to obrovská úloha, tá najväčšia na svete. Dokázala som vniesť do môjho života značnú zodpovednosť, ale pred týmto aspektom stále pociťujem rešpekt." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona