Australian Open: Urszula Radwanská bez trénera

NETKY.SK • 23 December 2013, 12:48 • 2 min
Australian Open: Urszula Radwanská bez trénera

VARŠAVA - Do hlavnej singlovej súťaže žien v Melbourne sa posunula Chorvátka Mirjana Lučičová-Baroniová

slovakia

left justify in out

Poľská tenistka Urszula Radwanská pre pretrvávajúce problémy s ramenom nebude štartovať na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne (13. - 26. januára). Mladšia zo známych sestier to oznámila prostredníctvom svojej prezentácie na Facebooku. Dodala, že ráta s februárovým návratom do súťažného diania.

Do hlavnej singlovej súťaže žien na AO sa posunula Chorvátka Mirjana Lučičová-Baroniová. Prvá náhradníčka teraz je Slovinka Tadeja Majeričová pred Belgičankou Alison van Uytvanckovou a Američankou CoCo Vandeweghovou. Posledná spomenutá čerstvo nadviazala spoluprácu s koučom Maciejom Synówkom, ktorý odišiel z realizačného tímu práve Urszuly Radwanskej, referuje web Tennis Net. 

Od 7. decembra 23-ročná "Ula" Radwanská figuruje na 40. priečke vo svetovom rebríčku WTA. Na jej príprave sa podieľajú aj otec Robert a kapitán fedcupovej reprezentácie Tomasz Wiktorowski. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies