Australian open: Tomic postúpi operáciu bedra, možno stihne Roland Garros

NETKY.SK • 19 Január 2014, 11:19 • 2 min
Australian open: Tomic postúpi operáciu bedra, možno stihne Roland Garros

MELBOURNE - Dvadsaťjedenročný stuttgartský rodák si odstúpením zo zápasu 1. kola melbournských grandslamových Australian Open proti lídrovi svetového rebríčka ATP Rafaelovi Nadalovi vyslúžil prejavy nevôle z tribún.

slovakia

left justify in out

Austrálsky tenisový nespratník Bernard Tomic možno bude chýbať v súťažnom dianí približne štvrť roka po operácii v oblasti bedier. Podľa News Ltd mal 21-ročný stuttgartský rodák tendenciu odložiť operáciu až na obdobie po daviscupovom zápase s Francúzmi (31. januára - 2. februára v La Roche sur Yon), ale lekári boli proti a 57. muž svetového rebríčka ATP podstúpi zákrok už do konca tohto mesiaca.

Tomic si odstúpením zo zápasu 1. kola melbournských grandslamových Australian Open proti lídrovi svetového rebríčka ATP Rafaelovi Nadalovi vyslúžil prejavy nevôle z tribún, ale vyšetrenia ukázali, že jeho zdravotný stav je ešte vážnejší, než sa pôvodne zdalo. Prvotné prognózy totiž hovorili len o trojtýždňovej výluke. 

Lekár Martin Clark skonštatoval, že pri normálnej rekonvalescencii by Tomic mohol stihnúť parížsky Roland Garros od 25. mája. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies