Australian Open: Šramkovú pri podaní limitovalo zranenia

NETKY.SK • 16 Január 2017, 07:45 • 2 min
Australian Open: Šramkovú pri podaní limitovalo zranenia

MELBOURNE - Slovenskej tenistke Rebecce Šramkovej nevyšla premiéra v hlavnej súťaži na grandslamovom turnaji. V úvodnom kole Australian Open v Melbourne prehrala v pozícii kvalifikantky s Číňankou Jing-Jing Duan 3:6, 4:6. Dvadsaťročná Slovenka, ktorá trénuje v TC EMPIRE Trnava, doplatila na nízke percento prvého podania.

slovakia

left justify in out

Vlastný servis stratila štyrikrát. V prvom sete si Jing-Jing Duan po rýchlom brejku vybudovala rozhodujúci náskok 4:1. V druhom dejstve síce Šramková vyrovnala z 0:2 na 2:2, v piatom geme ju však opäť zradilo podanie a Číňanka už dotiahla duel do úspešného konca. Za stavu 5:4 premenila po víťaznom bekhendovom longlajne hneď prvý mečbal, predtým odvrátila tri brejkbaly.

 

Šramková nenastúpila na zápas zdravotne fit. "Už počas kvalifikácie ma pobolievalo rameno, ktoré ma dnes limitovalo pri podaní. Nemohla som predviesť môj najlepší servis. Súperka naopak servovala veľmi dobre a presne, mala vysoké percento prvého podania a na returne som nemala veľa šancí," povedala Šramková pre Slovenský rozhlas.

 

ženy - dvojhra - 1. kolo:

Jing-Jing Duan (Čína) - Rebecca ŠRAMKOVÁ (SR) 6:3, 6:4



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies