Australian Open: Slovenka Mihalíková postúpila už do semifinále dvojhry junioriek

NETKY.SK • 29 Január 2015, 07:10 • 2 min
Australian Open: Slovenka Mihalíková postúpila už do semifinále dvojhry junioriek

MELBOURNE - Slovenská tenistka Tereza Mihalíková sa prebojovala už do semifinále dvojhry junioriek na grandslamovom turnaji Australian Open v Melbourne. Vo štvrťfinále si poradila s Kanaďankou Charlotte Robillardovou-Milleteovou hladko v dvoch setoch 6:2, 6:2. Súperku brejkla päťkrát, svoje podanie stratila raz.

slovakia

left justify in out

Finalistka juniorskej štvorhry na US Open 2014 sa v MelBourne Parku postarala o nečakaný výsledok, ktorého základ položila, keď v druhom kole vyradila turnajovú dvojku Jil Belen Taichmannovú zo Švajčiarska. "Tereza podala veľmi zodpovedný výkon, mohla sa spoľahnúť na svoj servis i returny. Najväčšie uznanie si zaslúži za medzihru," povedal pre oficiálnu stránku Slovenského tenisového zväzu tréner Mihalíkovej Ján Studenič.
      

Topoľčianskej rodáčke austrálske turné pristane - minulý týždeň získala titul vo štvorhre v Traralgone. V dueli o postup do juniorského singlového finále na Australian Open nastúpi členka strieborného družstva z vlaňajších MS do 16 rokov v Mexiku proti rovnako nenasadenej Belgičanke Greet Minnenovej.  
            
juniorky - dvojhra - štvrťfinále:

Tereza MIHALÍKOVÁ (SR) - Charlotte Robillardová-Milleteová (Kan.) 6:2, 6:2




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies