Australian Open: Serena zaplatí fanúšikovi za radu len poďakovaním

NETKY.SK • 26 Január 2015, 14:01 • 2 min
Australian Open: Serena zaplatí fanúšikovi za radu len poďakovaním

MELBOURNE - Koučovanie počas grandslamových zápasov síce nie je povolené, americká tenistka Serena Williamsová však v pondelok na Australian Open v Melbourne nedostala za hlasnú pomoc z tribúny ani len výstrahu, keďže odporúčanie prišlo od radového fanúšika.

slovakia

left justify in out

"Poďme, Serena, viac využívaj rotácie!", ozvalo sa počas osemfinálového duelu jednotky svetového rebríčka WTA so Španielkou Garbine Muguruzovou-Blancovou (2:6, 6:3, 6:2). "Pomyslela som si, že okej," priznala mladšia zo sestier Williamsových v interview ešte na kurte a dodala: "Zdá sa, že sa to tu hemží trénermi. Vďaka, panstvo, fakt mi to prospelo." Štvrťfinálová súperka Dominiky Cibulkovej sa potom pátravo rozhliadla, aby mohla byť konkrétnejšia: "Boli ste to vy? Ďakujem!" 

 

Moderátorka Rennae Stubbsová so smiechom navrhla, aby Serena dala insitnému poradcovi časť prémie: "Čo tak päť percent?" Američanka sa rovnako rozjarene ohradila: "Ale Rennae!" 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies