Australian Open: Serena si môže nechať priniesť na kurt pizzu

NETKY.SK • 20 Január 2015, 12:51 • 2 min
Australian Open: Serena si môže nechať priniesť na kurt pizzu

MELBOURNE - Osemnásťročná americká tenistka Taylor Townsendová považuje za česť, že jej radami pomáhajú pri prieniku na scénu slávne krajanky Serena a Venus Williamsové.

slovakia

left justify in out

"Je to náročné prostredie, enormne funguje na princípe kto z koho. Mať na svojej strane takéto skvelé šampiónky je pre mňa obrovské plus," povedala 99. hráčka renkingu WTA Townsendová po svojej utorňajšej prehre 6:7 (1), 2:6 s Dánkou Caroline Wozniackou v 1. kole melbournských grandslamových Australian Open. 

 

Serena si nedávno na Hopmanovom pohári v Perthe nechala počas zápasu s Taliankou Flaviou Pennettovou priniesť na kurt kávu, aby sa naštartovala za nepriaznivého stavu, pod ktorý sa podpísala zmena časového pásma. "Netušila som, že čosi také sa dá urobiť. Mne by to neskrslo. Ona však je Serena Williamsová. Ak nabudúce požiada o pizzu, dostane ju," skonštatovala niekdajšia jednotka juniorského svetového rebríčka ITF Townsendová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies