Australian Open: Sátorová poskytuje Berdychovi skvelú kombináciu

NETKY.SK • 21 Január 2015, 13:34 • 2 min
Australian Open: Sátorová poskytuje Berdychovi skvelú kombináciu

MELBOURNE - Český tenista Tomáš Berdych kvituje, že so svojou partnerkou Ester Sátorovou, ktorú vlani požiadal o ruku a teraz to oficiálne odhalili, má možnosť odreagovať sa od športovej problematiky.

slovakia

left justify in out

"Môžeme sa spolu rozprávať v podstate o čomkoľvek. Dokážem pri tom kompletne zabudnúť na tenis. Keď sa k nemu potom vraciam, som absolútne koncentrovaný. Pre mňa je to skvelá kombinácia," povedal počas melbournských grandslamových Australian Open Berdych, ktorý v minulosti tvoril pár s kolegyňou z dvorcov Luciou Šafářovou. 

 

Dvadsaťdeväťročný finalista Wimbledonu 2010 Berdych a jeho terajšia partnerka Sátorová prezradili zásnuby v utorok pre Channel Seven počas interview v botanickej záhrade. 

 

"Bolo to jednoduché. Urobil som to po večeri na pláži," skonštatoval siedmy muž renkingu ATP. "Naše tajomstvo z vlaňajšej dovolenky je vonku," napísala modelka Sátorová prostredníctvom konta na Twitteri, priložila fotku ruky s prsteňom, ktorú položila doprostred srdiečka v piesku, a uviedla aj hashtag Maldivy. Web ATP pripomenul, že dvojica je spolu od sklonku roka 2012. 

 

 

 

 

Berdych bude v piatok v 3. kole AO hrať so Srbom Viktorom Troickým, nad ktorým vedie v bilancii zo vzájomných duelov 5:1 vďaka platnej šnúre piatich úspechov. Jediný nezdar pochádza zo sezóny 2009. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies