Australian Open: Rybáriková skončila v 2. kole na Japonke Narovej

NETKY.SK • 16 Január 2014, 14:15 • 2 min
Australian Open: Rybáriková skončila v 2. kole na Japonke Narovej

MELBOURNE - Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková skončila svoje účinkovanie na Australian Open v Melbourne (13. - 26. januára, celková dotácia 33 miliónov AUD, tvrdý povrch Plexicushion vonku) v 2. kole dvojhry. Rybáriková, nasadená tridsaťdvojka turnaja, nestačila vo štvrtkovom súboji o postup do 3. kola na Japonku Kurumi Narovú a podľahla jej za 82 minút 4:6, 3:6.

slovakia

left justify in out

V prvom vzájomnom súboji Rybáriková (35. v rebríčku WTA) viedla nad Narovou (74.) v oboch setoch 3:1, ale o tento povzbudivý náskok následne prišla. Dvadsaťpäťročná piešťanská rodáčka Rybáriková v tomto roku konečne zlomila v Melbourne kliatbu prvých kôl, keď v úvodnej fáze turnaja sa lúčila päťkrát po sebe. O ďalšie kolo si však už svoje maximum na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny nevylepšila. Rybáriková si z Melbourne odnáša 70 bodov do svetového renkingu a prémiu 50 000 AUD.

Slovenský ženský tenis má v 3. kole dvojhry na Australian Open Dominiku Cibulkovú a Danielu Hantuchovú. Tradičné duo dopĺňa v mužskom "pavúku" 3. kola Martin Kližan.

Dvojhra žien - 2. kolo:
Magdaléna Rybáriková (SR-32) - Kurumi Narová (Jap.) 4:6, 3:6 za 82 minút



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies